Modernt

“Vi hittade hem direkt”

By  | 

“Vi skulle inte vilja ändra på något, jo kanske ett förråd i garagebyggnaden, annars är allt så otroligt genomtänkt och välplanerat, perfekt för en familj med två barn.”

Familjen Magnusson tar emot en solig sensommardag och visar runt i sitt nya hus strax utanför Jönköping. Huset är inte helt nytt, de har köpt det i andra hand men det känns helt nytt och fräscht och anpassat för just Philip, Hanna, Alice och Charlie.
– Vi har strukit väggarna ut- och invändigt och resultatet blev att huset känns som helt nytt. Allt är oerhört gediget gjort, från materialval till planlösningen, fortsätter Philip, på väg ner till barnens egen avdelning med två sovrum, ett allrum med egen uteplats och en toalett.
Huset är i tre etage med var-dagsrummet upphöjt över den rymliga och ljusa köksdelen som har ett stort glasparti och delvis glastak. Man kan enkelt öppna hela glaspartiet så att en rymlig terrass blir en del av köket och matplatsen.
Vi slår oss ner med en kopp kaffe och paret berättar entusiastiskt om sitt hus. Det är inte svårt att förslå deras glädje. Huset är fantastiskt och inte likt något annat.

Unikt hus
– Det är en av sakerna som är så bra med Willa Nordic att man hittar inte ett likadant hus några kvarter längre bort, allt känns unikt, säger Hanna. När vi läste om huset på Hemnet så var det en sådan go upplevelse, varenda bild var bara just så vill jag ha det, fortsätter Hanna.
‑ Willa Nordic står för kvalitet och hög standard, man vet att ett sådant hus har ett högt värde långt fram i tiden. Man ser ofta annonser där man anger att det är ett Willa Nordic vilket vittnar om varumärkets starka ställning, menar Philip.

Hittade hem direkt
– Egentligen tänkte vi bygga nytt och letade efter en lämplig tomt, men så dök detta upp och vi kände direkt att här vill vi bo. Vi hittade hem direkt, säger paret, medan solens sista strålar smeker den svarta fasaden. Kaffet är slut och jag tackar för mig. Philip och Hanna sitter kvar på terrassen när jag går. Vättern glimtar i bakgrunden och kvällen känns så där perfekt så som den kan göra när man mött människor som är tillfreds med livet.

Text och Foto:
Mikael Torstensson

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply